Η Εταιρεία Μας

Εδώ και 58 χρόνια, οι άνθρωποί μας ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι το σημαντικότερο κομμάτι του Ομίλου Tesco.

Σήμερα, αποτελείται από 62 εργαζόμενους, πολλοί από τους οποίους ξεκίνησαν την εργασιακή τους εμπειρία μαζί μας από το 1986.

Η επιτυχία μας βασίζεται στους ανθρώπους μας, οι οποίοι είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος του ομίλου. Είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η εσωτερική λειτουργία του ομίλου, αλλά και η βάση της σχέσης μας με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

Δείτε εδώ το Οργανόγραμμα της εταιρείας μας.

58 Χρόνια Εμπειρίας Η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η συνέπεια είναι οι βασικές αρχές που ακολουθούμε σαν εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας μας. 62 Εργαζόμενοι Θεωρούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μας οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από αυτούς είναι μαζί μας περισσότερα από 30 χρόνια. 46 Συνεργάτες Δραστηριοποιούμαστε σε διαφορετικούς κλάδους, αναζητούμε διαρκώς νέες ευκαιρίες και δεν εφησυχαζόμαστε. +5000 Πελάτες Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες με τους συνεργάτες μας. Αυτό είναι το μυστικό πίσω από την πολυετή συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους.

Ηγεσία

Πίσω από κάθε επιτυχημένη πορεία μιας εταιρείας βρίσκεται μία επιτυχημένη ομάδα.
Θάνος Θεοδωράτος

CEO

“Από το ξεκίνημά μας, εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας και τους δίνουμε τα εργαλεία μας και τις ευκαιρίες για να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους.”

Θέσεις
εργασίας

Στον όμιλο Tesco αναζητούμε διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, πατήστε πάνω στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Διεύθυνση

Παραδείσου 10, 151 25
Μαρούσι, Αθήνα

Στοιχεία επικοινωνίας

Τ: + 30 213 0070100
F: + 30 213 0070157
info@tesco.gr

Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω