Οι
Εταιρείες
Μας

Ο όμιλος Tesco αποτελείται από πέντε εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε 5 διαφορετικούς κλάδους.

Αν και οι κλάδοι δραστηριοποίησης των εταιρειών μας είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, όλες μας οι εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα. Στόχος μας είναι να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις.

Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους και μονοπάτια και πιστεύουμε ότι οι εταιρείες που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια είναι αυτές που είναι ανοικτές στις αλλαγές και προσαρμόζονται γρήγορα γύρω από αυτές.

Η Tesco Food Technologies, πρώην Tesco Engineering, είναι μια ελληνική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων. Δραστηριοποιείται από το 1963, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας, ψύξης & επεξεργασίας αλλά και εργοστασιακού εξοπλισμού, ποιοτικού ελέγχου σε βιομηχανίες τροφίμων & ποτών. Η αφοσίωση της TFT στην εξέλιξη και στην τεχνολογία σε συνδυασμό με το πάθος για ποιότητα την έχουν φέρει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και των ποτών.

H εταιρεία Inergion, πρώην Tesco Energy, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενέργειας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής, διαχείρισης και αποθήκευσης ενέργειας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. H Inergion διαθέτει φωτοβολταϊκά και φωτοβολταϊκούς μετατροπείς ισχύος κορυφαίας ποιότητας, καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης και διαχείρισης ενέργειας. Στόχος της εταιρείας είναι η μακροπρόθεσμη διασφάλιση της υψηλής απόδοσης των πελατών με την παροχή κορυφαίων λύσεων, υπηρεσιών και εξοπλισμού.

Η κτηματική εταιρεία Παράδεισος Α.Ε ασχολείται με την ανάπτυξη και παραγωγή ενέργειας. Διαθέτει περισσότερα από 50 φωτοβολταϊκά πλαίσια τα οποία παράγουν περισσότερα από 1,500 κιλοβατόρες.

Η εταιρεία Sifnos House δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Αποτελείται από 14 οικήματα υψηλών προδιαγραφών στις Καμάρες Σίφνου που συνδυάζουν την σπιτική άνεση με την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου. To Sifnos House χαρακτηρίζεται από τη λιτή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική η οποία είναι σε αρμονία με το τοπίο. Εκτός από τα καταλύματα, το Sifnos House διαθέτει και χώρο για θεραπείες σπα, κάνοντάς το ένα πραγματικό καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας.

Η εταιρεία Tescosmetics δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή επαγγελματικών καλλυντικών στην ελληνική αγορά. Αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ποικιλία γνωστών brands,όπως Keratherapy, Ikoo-Brush, Leciel Paris, Uniq One και Orofluido. Στόχος της εταιρείας είναι, μέσω της εμπορίας και διανομής προϊόντων υψηλής ποιότητας να προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού που απευθύνεται και μέσω της συνεχής εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού να εξελίσεται διαρκώς.

Διεύθυνση

Παραδείσου 10, 151 25
Μαρούσι, Αθήνα

Στοιχεία επικοινωνίας

Τ: + 30 213 0070100
F: + 30 213 0070157
info@tesco.gr

Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω