Εταιρική
Κοινωνική
Ευθύνη

H Eταιρική Kοινωνική Eυθύνη είναι για εμάς κάτι περισσότερο από δραστηριότητα. Είναι ο τρόπος να εκφράσουμε την ανησυχία μας για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να συμβάλουμε στο να κάνουμε τον κόσμο που ζούμε καλύτερο, λίγο πιο φωτεινό και όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιο.
Ως υπεύθυνοι πολίτες στην κοινωνία και το περιβάλλον έχουμε συνεισφέρει τα εξής:

Οι Δράσεις Μας

Δείτε παρακάτω τις σημαντικότερες δράσεις και πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο όμιλος TESCO τα τελευταία χρόνια.


Για το Περιβάλλον

Εγκατάσταση ενός από τα πρώτα διασυνδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα σε κτίριο στην Ελλάδα, στην οροφή του ιδιόκτητου κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας (2007).

Υιοθεσία της μικρής φώκιας, «Νεφέλη» η οποία βρέθηκε ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Πλήρης ανάληψη εξόδων διατροφής και περίθαλψής της από την ΜΟΜ (Κέντρο Περίθαλψης Μεσογειακής Φώκιας) στο κέντρο Αλοννήσου (2009).

Εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων προστασίας του περιβάλλοντος στον εργασιακό χώρο και διαρκής συνεργασία με εταιρείες ανακύκλωσης για μπαταρίες, μελάνια εκτυπωτών και H/Y. Συστηματική ανακύκλωση χαρτιού, αλουμινίου και γυαλιού.

Καταφέραμε να μειώσουμε κατά 50% τις εκπομπές ρύπων!!!

25 τόνους εξοικονόμησης CO2 ετησίως!

Πλήρης αντικατάσταση όλων των συμβατικών λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας LED.


Για την Κοινωνία

Παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αρκαδία. Διανομή δώρων και παιχνιδιών με συμμετοχή του προσωπικού σε παιδιά του Δημοτικού, στο χωριό Βαρβάσαινα (2008).

Οικονομική αρωγή ύψους €15.000 στην εταιρεία κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Σίφνου για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του παιδικού σταθμού «Το μικρό Καράβι» (2012).

Διαρκής ενίσχυση οργανώσεων για την προστασία παιδιών που έχουν ανάγκη (Παιδικά Χωριά SOS, Χαμόγελο του Παιδιού, Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα) σε ετήσια βάση.


Για τον Αθλητισμό

Δωρεά ύψους €11.000 στην κοινότητα Καμάρες της Σίφνου για την αποκατάσταση γηπέδου 5Χ5 με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και τη χρήση των εγκαταστάσεων από τους κατοίκους του νησιού. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του ιδρυτή της TESCO, Νίκου Θεοδωράτου (2008).

Χορηγός του πλήρους αθλητικού εξαρτισμού της ποδοσφαιρικής ομάδας Πανσιφνιακός (2012 & 2013).


Κοπή πίτας TESCO GROUP

Η Tesco Group σας εύχεται ένα Ευτυχισμένο 2020!!!.

Διεύθυνση

Παραδείσου 10, 151 25
Μαρούσι, Αθήνα

Στοιχεία επικοινωνίας

Τ: + 30 213 0070100
F: + 30 213 0070157
info@tesco.gr

Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω