Πολιτική Απορρήτου

Η επωνυμία TESCO ENGINEERING AE (ιδιοκτησία της TESCO ENGINEERING AE) δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και τηρεί την Πράξη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του 1998 και τη σχετική νομοθεσία (σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και το Ν. 3471/2006). Η Πολιτική μας εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες παραμένουν απόρρητες και ασφαλείς.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με βάση την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, και με οποιοδήποτε τρόπο.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα www.tesco.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου ενδέχεται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές μόνο κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο κάθε χρήστης έχει, σύμφωνα με την νομοθεσία περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία όταν εσείς μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες.

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (την ηλεκτρονική του διεύθυνση) μόνο όταν προχωρήσει σε επικοινωνία μαζί μας.

Cookies: Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των «Cookies», που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας κάνοντας χρήση των λειτουργικών δυνατοτήτων του προγράμματος περιήγησης σας (browser) στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και για τα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Στα Cookies αποθηκεύονται πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό επιτρέπει να λειτουργούμε με αποδοτικό τρόπο την υπηρεσία μας, και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου. Ο Ιστότοπος www.tesco.gr χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει πληροφορίες στους χρήστες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

Τρίτοι προμηθευτές, (συμπεριλαμβανομένης και της Google), δύναται να εμφανίσουν διαφημιστικό υλικό της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Τρίτοι προμηθευτές, (συμπεριλαμβανομένης και της Google), δύναται να κάνουν χρήση cookies για να προβάλλουν διαφημίσεις που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στον ιστότοπο www.tesco.gr .

Οι χρήστες μπορούν αν επιθυμούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Επισημαίνεται δε ότι για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας, η χρήση των Cookies είναι απόλυτα αναγκαία.